Страстта ни към занаятите е в центъра на всичко, което правим. Това се отразява в нашите креативни и знаещи колеги от магазина EMBROIDERY HOOP, които винаги са на разположение, и нашата огромна, внимателно подбрана гама от качествени продукти.
Ние сме тук, за да подкрепим всички в тяхното занаятчийско пътешествие, от майките, които искат да насърчат своите креативни деца, до студентите художници, експертни плетачи, любители на модели и други!
В онлайн магазина www.embroideryhoop.eu ще намерите най -доброто  оборудване за бродиране, тъкане и други. Обръчи за бродерия, рамки, стойки, гобелини, копринени рамки за рисуване това, от което се нуждаете за вашата бродерия, тъкане, плетене, копринено рисуване и други занаятчийски артикули.
Нашата цел и наше предизвикателство е да предоставим продукти с най -високо качество на разумни цени и да можем да ви ги доставим възможно най -бързо.

Правна идентификация на оператора на уебсайт:
ЕС ДЖИ ЕН  ГРУП ООД
България
Телефон: +359 878501222
Имейл: office@embroideryhoop.eu, sgngroup@abv.bg

Европейската комисия предоставя платформа за извънсъдебно разрешаване на спорове (платформа за ОРС), която може да бъде видяна на http://ec.europa.eu/odr.
Не желаем да влизаме в процедури за разрешаване на спорове пред арбитражния съвет на потребителите.